Кількість
|
Вартість
|
||
|
Манго в шоколаді - це ласощі, що поєднують в собі тропічну солодкість стиглого манго з багатством та глибиною темного шоколаду. Цей десерт не лише неймовірно смачний, але й має ряд корисних властивостей.
Манго - джерело вітамінів A, C та E, а також калію та клітковини.
Шоколад, особливо темний, багатий на антиоксиданти та флавоноїди.
Це поєднання дає заряд енергії, покращує роботу мозку, травлення та імунної системи.
Склад: манго сушений 58,1%, глазур кондитерська темна (цукор, жир пальмоядровий повністю гідрогенізований (лауриновий), какао порошок, кокао-терте, емульгатори: (лецитин соєвий Е476), ароматизатори: "Ванілін", "Шоколад").
Поживна цінність на 100 гр продукту: жири -15,1 г, з них насичені - 14, 0 г; вуглеводи- 60,6 г, з них цукри - 50,5 г; харчові волокна - 2,6; білки - 2,8 г; сіль - 0,009 г.
Енергетична цінність (калорійність) 1659 кДж (395 ккал).
Термін придатності: 02.09.2024
Зберігати в сухих, добре вентильованих приміщеннях, за температу (13-23 °C), без впливу прямих сонячних променів.