Кількість
|
Вартість
|
||
|
Пахлава́ (від араб. بقلاوة: баклава — «горіхи») — популярний кондитерський виріб з листкового тіста з горіхами в сиропі, широко поширений в кухнях східних народів.
Склад: цукор, борошно пшеничне в/с, ядро волоського горіха мелене, жир кондитерський: замінник молочного жиру (олії пальмова та соняшникова рафіновані дезодоровані, в натуральному та частково гідрогенізованому вигляді, емульгатор Е471, антиоксиданти: Е320, Е321), меланж сухий, ядро фісташки мелене 0,3%, сіль кухонна, емульгатор К.В.К. (Е471), регулятор кислотності: кислота лимонна, ароматизатор «Волоський горіх».
Зберігати в сухих, прохолодних приміщеннях, які добре вентилюються, не заражені шкідниками хлібних запасів, при температурі (18±3)°С і відносній вологості повітря не вище ніж 75%. Продукція не повинна зазнавати впливу прямих сонячний променів!
Термін придатності: 09.24