Кількість
|
Вартість
|
||
|
Рахат-лукум — це східний кондитерський виріб, який готується з крохмалю, патоки та цукру з додаванням горіхів або фруктових соків.
Значення турецьких слів: раха(т) - задоволення, або комфорт, зручність, щастя; і локом - шматочки (множина) від локма - шматочок. Походить назва від арабської rahat al-hulqum (راحة الحلقوم / rāḥatu ʾl-ḥulqūm), що можна перекласти як «задоволення для горла».
Склад: цукор, крохмаль кукурудзяний, ядро бобів арахісу смажене, стружка кокосова (на обсипку), регулятор кислотності: кислота лимонна, барвники: кармуазин, тартразин, синій діамантовий FCF, ароматизатори: «Ванільний», «Гранат», «Ківі».
Зберігати в сухих, чистих, добре вентильованих приміщеннях, які не мають стороннього запаху, за температури (18 ± 5 °C) і відносної вологості повітря не вище ніж 75 %. Продукція не повинна зазнавати впливу прямих сонячних променів!